Additional menu

QUI SOM

La filosofia de TicTac -

TicTac és una entitat creada amb l’objectiu d’oferir teràpia assistida amb animals, desenvolupada per persones amb la formació específica idònia i experiència demostrable en aquest tipus d’intervenció, a totes les persones de la comarca de l’Alt Urgell, Andorra i les comarques veïnes, amb necessitats físiques, cognitives, emocionals o socials que se’n puguin beneficiar.

Malgrat és molt difícil concretar i posar en grups a tots els nostres possibles usuaris, ja que cal avaluar tots els casos per als qui hi pot haver demanda, la població principal a qui es pot atendre de manera directa per la formació de les professionals de TicTac és:

D’aquesta manera, les professionals de TicTac, cadascuna amb més èmfasi en els casos que fan referència a la seva formació i especialitat, però sempre treballant en equip ja que s’entén la persona com un global de necessitats, dissenyen i programen les sessions per tal de dur a terme la intervenció.

Pel que fa a en projectes en els quals els perfils d’usuaris divergeixin dels exposats, el rol de les professionals es basa en oferir el suport de les intervencions assistides amb animals o teatreteràpia als experts del recurs en qüestió. D’aquesta manera, la Unitat d’Intervenció (tècnic i animal) es centra en ajudar a desenvolupar els objectius i activitats que l’expert del recurs en qüestió marqui per treballar.

Captura de pantalla 2020-03-27 a las 22.32.56
Teatreterapia Marta Tenza

Reconèixer i acceptar sense judicis, per tal d’acompanyar la persona en el procés de creixement personal i d’empoderament en les seves capacitats i habilitats.

Donar resposta a totes aquelles persones que es puguin beneficiar d’una intervenció a través de la Teràpia Assistida amb Cavalls.

Acompanyament · Confiança · Empatia · Adaptabilitat ·  Ètica.

Marta Tenza Pla

Educadora Social especialitzada en diversitat funcional (URL). Postgraduada en Equitació terapèutica per la Universitat de Vic i amb la titulació de Màster en Equinoteràpia per aquesta. Màster en Teatreteràpia a l’Institut Superior d’Estudis Psicològics ISEP.

Contacte: +34 689 75 18 12 // +376 383 497

Anna Aixàs Ingla

Psicòloga, especialitzada en situacions de risc d’exclusió social i gestió emocional. Màster en Psicologia Clínica i de la Salut (URL) i Postgrau en Intervenció en Situacions de Violència Familiar (UB), Tècnica en Intervencions Assistides amb Animals amb Bocalan i Tècnica i Experta en Intervencions Assistides amb Gossos amb CTAC. Postgraduada en Equitació terapèutica per la Universitat de Vic i amb la titulació de Màster en Equinoteràpia per la mateixa.

Contacte: +34 636 87 18 71